פורום ציפורניים 

יש לך שאלה על ציפורניים?

בפורום זה תוכלו לשאול על כל נושא שקשור לעולם הציפורניים - בריאותי וקוסמטי:


מחלות ציפורניים, פטרת ציפורניים, ציפורן חודרנית, כסיסת ציפורניים, ציפורניים חלשות, ציפורניים לא צומחות, כתמים בציפורניים, טיפול בלייזר לפטרת, בעיות ומחלות ציפורניים שונות, כתמים לבנים על הציפורניים, דלקת בציפורן, אמטריקס, לק ג'ל, בניית ציפורניים, מניקור ופדיקור, טיפוח ציפורניים, טכנאות ציפורניים, שמן עץ התה, מניקור, פדיקור, שחור בציפורן, פודיאטור, מוצרים לציפורניים, בעיות בציפורניים, תזונה וכל נושא אחר שקשור לעולם הציפורניים.


מנהל הפורום

אבי שגיא

מומחה לבעיות ציפורניים, מנהל את הקליניקה היחידה בארץ לאבחון וטיפול בכל בעיות הציפורניים. בנוסף, מנהל את האקדמיה לאומנות הציפורן להכשרת מקצועיות ומדריכות לתחום. מנהל פורומים שונים ברחבי האינטרנט, כותב ערכים בויקיפדיה, כותב מאמרים למגזינים בתחום, מעביר הרצאות וסדנאות ועוד.







יש לך בעית ציפורניים שבאמת מטרידה אותך? חשוב להשאיר טלפון ואימייל כי אנחנו כאן כדי לעזור לך.


לחילופין אפשר ללחוץ על הכפתור ולהתקשר עכשיו:







פורום בעיות ציפורניים
[חזרה לפורום]  
מחבר הודעה
[ אורח ] רני
  ציפורניים ברגליים 08/08/2019 20:25 

הצטרף בתאריך :

מה אפשר לעשות לחיזוק הציפורן בבוהן ברגל לאחר שיוף מוגזם של ציפורן שיש בה פטרת? ( (יש אדום במקום השיוף וצבע לבן כשהכף רגל במים )

אישה מבוגרת עם ציפורניים קשות  

והאם זה גורם לנזק בלתי הפיך לציפורן או מחכים שהיא תצמח מחדש והכל בסדר?



 
   
[ אורח ] רני
  צירוף תמונה 08/08/2019 21:11 

הצטרף בתאריך :

בקשר לפטרת , הציפורן עדיין בתהליך טיפול ללא הפרשות מהציפורן 



 

https://s.amsu.ng/2QB0O1vFnbMN
   
[ אורח ] רני
  .. 08/08/2019 21:14 

הצטרף בתאריך :



 

https://s.amsu.ng/j77MWQBVri3N
   
[ אורח ] אבי_שגיא
  פגיעה בציפורן 08/08/2019 22:07 

הצטרף בתאריך :

שלום רני,

פגיעה בציפורן עד לרמה של אדמומיות עלולה להיות בעייתית. אם מנסים לטפל בה באופן לא נכון עלולים לפגוע בה בכל מיני אופנים.

לא ברור לי בדיוק כיצד אתה מטפל בפטרת ובמה בדיוק מדובר, אבל מומלץ בהחלט לבדוק אם להשהות את הטיפול עד להחלמה של האזור. תתייעץ עם מי שנתן לך הנחיות לטיפול.

נכון לכרגע אני ממליץ לחבוש את האזור עד להחלמה, לא למרוח משחות כלשהן מלבד אם הומלץ על ידי רופא. כמובן לפנות לרופא במידת הצורך.

 

אבי שגיא

ניקולוג



 
   
[ אורח ] רני
  שמן 09/08/2019 07:45 

הצטרף בתאריך :

הבנתי תודה

הטיפול בפטרת הוא טיפות מסביב לציפורן ולא על הציפורן עצמה עדיין להפסיק את הטיפול והאם כדאי למרוח שמן זית או שמן ארגן על הציפורן עד להחלמה? 



 
   
[אבי_שגיא]
  שיוף יתר 13/08/2019 11:32 

הצטרף בתאריך :
04/12/2017 16:16

הכי טוב במקרה הזה הוא לחבוש את המקום ולעשות שטיפות עם פולידין פעם ביומיים שלושה. בעיקר להתאזר בסבלנות ולהגן היטב על הבוהן. לא ממליץ לטפל בשמנים פצע רגיש ופתוח.

 

אבי



 
   
דף : 1     1 |    >>1

[חזרה לפורום]  
logo בניית אתרים