פורום ציפורניים 

יש לך שאלה על ציפורניים?

בפורום זה תוכלו לשאול על כל נושא שקשור לעולם הציפורניים - בריאותי וקוסמטי:


מחלות ציפורניים, פטרת ציפורניים, ציפורן חודרנית, כסיסת ציפורניים, ציפורניים חלשות, ציפורניים לא צומחות, כתמים בציפורניים, טיפול בלייזר לפטרת, בעיות ומחלות ציפורניים שונות, כתמים לבנים על הציפורניים, דלקת בציפורן, אמטריקס, לק ג'ל, בניית ציפורניים, מניקור ופדיקור, טיפוח ציפורניים, טכנאות ציפורניים, שמן עץ התה, מניקור, פדיקור, שחור בציפורן, פודיאטור, מוצרים לציפורניים, בעיות בציפורניים, תזונה וכל נושא אחר שקשור לעולם הציפורניים.


מנהל הפורום

אבי שגיא

מומחה לבעיות ציפורניים, מנהל את הקליניקה היחידה בארץ לאבחון וטיפול בכל בעיות הציפורניים. בנוסף, מנהל את האקדמיה לאומנות הציפורן להכשרת מקצועיות ומדריכות לתחום. מנהל פורומים שונים ברחבי האינטרנט, כותב ערכים בויקיפדיה, כותב מאמרים למגזינים בתחום, מעביר הרצאות וסדנאות ועוד.







יש לך בעית ציפורניים שבאמת מטרידה אותך? חשוב להשאיר טלפון ואימייל כי אנחנו כאן כדי לעזור לך.


לחילופין אפשר ללחוץ על הכפתור ולהתקשר עכשיו:







פורום בעיות ציפורניים
[חזרה לפורום]  
מחבר הודעה
[ אורח ]ניר
  נפילת ציפורן ברגל - בת שנתיים וחצי 13/04/2021 12:57 

הצטרף בתאריך :

היי,

 

הבת שלי קיבלה מכה באצבע בכף הרגל ביום שישי האחרון וכתוצאה מכך אתמול נפלה הציפורן. האם נדרש בשלב זה טיפול כלשהו? האם ניתן בהתאם למצב לאבחן האם תגדל ציפורן חדשה ומתי?

תודה

ניר



תמונה
   
[ אורח ]אבי שגיא
  ציפורן שנשרה 18/04/2021 11:51 

הצטרף בתאריך :

היי ניר,

 

הייתי שמח לקבל פרטים נוספים לגבי המכה שהיא קיבלה, כיצד נשרה הציפורן והאם התהליך היה מלווה בדם וכאבים.

אם לא היו תופעות מיוחדות ולא היה נזק לשורש סביר שהציפורן תצמח חזרה באופן בריא ותקין. זה תהליך של 6-8 חודשים בגילים האלה.

לבינתיים חשוב להגן היטב על המקום, אולי גם לחבוש בעדינות, לסירוגין. חשוב שלא למרוח חומרים מבלי להתייעץ.

 

אם תרצה להרחיב בנושא ושאבדוק לעומק - צור איתי קשר.

 

אבי



 
   
דף: 1     1 |    >>1

[חזרה לפורום]  
logo בניית אתרים